SJOESIE NIJMEGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 671 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sjoesie Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 18:39 Lekker eten.. beste kip pokebowl die ik gegeten heb in nijmegen.
25 jan 2023 om 20:00 Lekker vers, snelle bezorging
23 jan 2023 om 19:35 Sushi was super snel bezorgd en vriendelijke bezorger. Prijs kwaliteit is goed. Je betaalt er niet veel voor maar krijgt dan ook geen hele bijzondere sushi.
1 jan 2023 om 11:30 Bezorging was prima, alleen de sushi zelf was niet lekker.
31 dec 2022 om 23:16 Sushi was erg klef, rijst veel te lang gekookt. Gefrituurde snacks waren priem.
30 dec 2022 om 10:37 Eten zou nog 33 min duren maar het was er al. Alleen was de sushi niet heel erg lekker
24 dec 2022 om 21:06 Heerlijke sushi! Super lieve bezorger ook die een kwartier bleef wachten, omdat we er nog niet waren!
23 dec 2022 om 20:56 Zoals altijd perfect binnen aangegeven tijd. Vriendelijke bezoger, alles kwam goed heet aan. Smakelijk. Gewoon top, dus
21 dec 2022 om 21:20 Heerlijk eten! Echt een aanrader!
19 dec 2022 om 20:01 Bestelling arriveerde snel en het eten was nog goed warm. Ik vond de sushi helaas niet zo lekker.
15 dec 2022 om 23:29 I order regularly here and the staff is very friendly and the sushi was good as always