SJOESIE NIJMEGEN

SJOESIE NIJMEGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 619 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sjoesie Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

11 sep 2022 om 13:49 Superlekkere late night snack besteld... We dachten klein boxje even wat lekkers voor bij de filmavond, werd tot onze verrassing ietsje meer .. we krijgen een extra doosje sushi en loempia's. En supersnelle bezorging.
5 sep 2022 om 6:56 Eten was prima. Alleen de loempia’s en de garnalen loempia’s die ik had besteld waren allemaal sompig geworden die heb ik helaas weg moeten gooien omdat ze niet meer te eten waren. Bezorging was verder goed en ruim op tijd
29 aug 2022 om 11:17 Prima pokébowl, verhouding rijst en toppings had net iets beter gekund. Heel jammer dat je niet zelf je pokébowl kunt samenstellen, dit maakt dat ze 4 sterren krijgen. Bezorging duurde erg lang, aangegeven was 60 min maar duurde ruim 80-85 min.
19 aug 2022 om 23:19 Heerlijks zoals gebruikelijk. Weer wat extra’s erbij gekregen. Super service
14 aug 2022 om 8:12 De sushi was erg droog en er zat amper smaak aan, helaas. De loempia's waren wel lekker.
13 aug 2022 om 19:02 Heerlijk eten, veel keuze, snelle corect en eenvoudig bestellen
8 aug 2022 om 23:35 de rijst van de sushi’s niet lekker, de sushi was een groote dikke rijst hap en zelf had de sushi weinig smaak
8 aug 2022 om 23:17 Erg lekker en snel bezorgd! Lekker loempia’s ook!
31 jul 2022 om 21:52 Bezorging duurde bijna 2 uur
31 jul 2022 om 20:39 De bezorging heeft er 1 uur en 45 min over gedaan. Vind ik te lang. Sushi was oké maar ik denk niet dat ik hier nog bestel.
31 jul 2022 om 19:34 De sushi was echt heel goed, supervers. De bezorgtijd was echter meer dan een uur en veel langer dan aangegeven.
31 jul 2022 om 13:56 Prima verzorgd